Sakça Ortaokulu

Belgegeçer : ..
WEB https://sakcaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SAKÇA MAH. SAKÇA KÜME EVLERİ NO 44 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : İl ve İlçe merkezlerine ulaşım sağlanan bütün yollar asfalttır. Köyümüzden il ve ilçeye rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Köyümüz Şanlıurfa-Akçakale anayoluna 4 km uzaklıktadır. Köyümüzde 40 hane bulunmaktadır. İçme suyu şebekesi bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şanlıurfa İl merkezine 45, Akçakale İlçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :